Ce rețele de telefonie mobilă folosiți?


În prezent, aproape toți românii au câte un telefon mobil. Unii au însă 2 sau chiar mai multe telefoane mobile. Acesta e și cazul meu. În prezent, folosesc 3 telefoane mobile, fiecare într-o rețea diferită: Vodafone, Cosmote și Digi Mobil. Cred că majoritatea cititorilor Blogatu.ro sunt în aceeași situație. De aceea, lansez un sondaj al cărui scop e să răspundă întrebării “Ce rețele de telefonie mobilă folosiți?”. Aștept răspunsurile voastre și vă recomand, dacă vreți, să preluați acest sondaj pe blogurile voastre pentru ca rezultatul să fie cât mai relevant:


Cumpără jucariijucarii pentru copii!

Abonează-te la articolele de pe Blogatu.ro

6 Comments

Add yours
  1. 5
    zaqk

    De la vodafone am acum un abonament care imi permite 800 de minute in retea si 100 in afara retelei. Combinata treaba asta cu faptul ca majoritatea cu care am treaba sunt in vodafone, imi convine de minune

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord