Topul blogurilor anului 2009 în România


Cele nouă sondaje de mai jos așteaptă cât mai multe voturi. Bineînțeles că voi posta și alte sondaje: cel mai bun blog nou al anului 2009, cea mai rapidă creștere în ZeList sau Trafic.ro și așa mai departe. Momentan, vă recomand votați în sondajele de mai jos și propuneți noi categorii! Dacă nu regăsiți blogurile preferate între opțiuni, puteți adăuga preferințele voastre. Așadar, votați și propuneți noi categorii!

Care este cel mai bun blog al anului 2009 în România?
Care este cel mai bun blog colectiv al anului 2009?

Care este cel mai bun blog de divertisment al anului 2009?
Care este cel mai bun blog feminin al anului 2009?

Care este cel mai bun blog de politician al anului 2009?
Care este cel mai bun blog despre politica al anului 2009?

Care este cel mai bun blog de vedeta în 2009?

Care este cel mai bun blog despre tehnologie în 2009?

23 Comments

Add yours
  1. 4
    Tommy

    A? Vei posta un sondaj despre cea mai rapida crestere in Zelist/ Traffic.ro ? Pai cum vine asta? Cresterea e concreta, exacta, bazata pe algoritmi…nu poti vota asa ceva /:)

  2. 13
    Romanika Blog

    Cei care il sustin pe Basescu nu intra?:)) Si chiar ca ai uitat: codrosu.ro. Dar lasa CodRosu… Futezatorii? Nu cred ca i-am vazut pe undeva… Oricum cred ca printre cele mai bune bloguri sunt(parerea mea): Cabral,Pitici Gratis, Zoso,Sutu,Arhi. Cam asa ceva, probabil am omis destui dar na astia mi-au venit in minte.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord