Care este cel mai bun blog nou al anului 2009?


În 2009, Blogosfera românească s-a dilatat exponențial. De aceea, acesta este cel mai cuprinzător sondaj în care vă invit să votați! Prin blog nou, înțeleg atât blog lansat în 2009, cât și blog care s-a evidențiat în 2009 prin articole de calitate! Dacă nu vă regăsiți blogul în sondaj, postați linkul blogului vostru într-un comentariu!
Primii 3 clasați pe 13 ianuarie 2010 vor primi drept premii review-uri video și bannere pe Blogatu.ro! Așadar, votați!

56 Comments

Add yours
 1. 9
  ByREV

  OMG … deci clar ca sunt bosorog 😉 … adica habar nu am de nici unul, nu ca nu ar fi interesante, dar probabil ca nu sunt in spectrul meu de interese. (parca totusi Achilianu ‘mi pare cunoscut … )

 2. 24
  ByREV

  sa’ti dau si eu vre’o 10 bloage puse anul asta ? 😉 … cred ca cel mai tare ar fi manelenoi.tv – recomandat amatorilor 😀 … aaa, stai asa ca mi’am adus mine de unu da inca nu e blog … unamica**** (stii tu care) pentru care am in lucru un script ptr “socializare” ca sa mai bine zis “socipoatizare” , avand in vedere specificul siteului 😛

  O intrebare: da nu se pot pune linkuri spre acele bloguri ? cumva sa le vizitam si noi sa stim ce votam … de ex eu nu stiu cine e Roxy!

 3. 26
  Blindius

  Treaba cu cel mai bun blog nu e relevanta.Poate mai sunt 2000 pe care nu le-ai citit Dumneata,iar daca nu au asa mult trafic,nu inseamna ca nu sunt si placute.Daca eu fac un blogroll din 40 persoane constante,acelea imi vor asigura trafic,link/uri,etc.
  La multi ani,si,la anul,sa ma treci si pe mine in top!

 4. 38
  KronosBlog

  Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă , KronosBlog vă urează un călduros LA MULŢI ANI! Să aveţi multă bucurie alături de cei dragi! Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţa împlinită şi fericită! La mulţi ani!

 5. 51
  SteeL

  Si daca o sa castigati acest concurs, o sa va duceti la Antena1 si o sa va faceti cunoscuti ?
  Este un simplu sondaj nici un concurs cu nici un premiu. Daca esti desemnat o sa ma doare pe mine direct in PL ca a iesit Xulescu sau Zulescu…

  Asta este doar o strategie prin care ii aduce lu’ Blogatu trafic.

+ Leave a Comment