Care este cel mai bun blog nou al anului 2009?


În 2009, Blogosfera românească s-a dilatat exponențial. De aceea, acesta este cel mai cuprinzător sondaj în care vă invit să votați! Prin blog nou, înțeleg atât blog lansat în 2009, cât și blog care s-a evidențiat în 2009 prin articole de calitate! Dacă nu vă regăsiți blogul în sondaj, postați linkul blogului vostru într-un comentariu!
Primii 3 clasați pe 13 ianuarie 2010 vor primi drept premii review-uri video și bannere pe Blogatu.ro! Așadar, votați!

56 Comments

Add yours
 1. 9
  ByREV

  OMG … deci clar ca sunt bosorog 😉 … adica habar nu am de nici unul, nu ca nu ar fi interesante, dar probabil ca nu sunt in spectrul meu de interese. (parca totusi Achilianu ‘mi pare cunoscut … )

 2. 24
  ByREV

  sa’ti dau si eu vre’o 10 bloage puse anul asta ? 😉 … cred ca cel mai tare ar fi manelenoi.tv – recomandat amatorilor 😀 … aaa, stai asa ca mi’am adus mine de unu da inca nu e blog … unamica**** (stii tu care) pentru care am in lucru un script ptr “socializare” ca sa mai bine zis “socipoatizare” , avand in vedere specificul siteului 😛

  O intrebare: da nu se pot pune linkuri spre acele bloguri ? cumva sa le vizitam si noi sa stim ce votam … de ex eu nu stiu cine e Roxy!

 3. 26
  Blindius

  Treaba cu cel mai bun blog nu e relevanta.Poate mai sunt 2000 pe care nu le-ai citit Dumneata,iar daca nu au asa mult trafic,nu inseamna ca nu sunt si placute.Daca eu fac un blogroll din 40 persoane constante,acelea imi vor asigura trafic,link/uri,etc.
  La multi ani,si,la anul,sa ma treci si pe mine in top!

 4. 38
  KronosBlog

  Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă , KronosBlog vă urează un călduros LA MULŢI ANI! Să aveţi multă bucurie alături de cei dragi! Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţa împlinită şi fericită! La mulţi ani!

 5. 51
  SteeL

  Si daca o sa castigati acest concurs, o sa va duceti la Antena1 si o sa va faceti cunoscuti ?
  Este un simplu sondaj nici un concurs cu nici un premiu. Daca esti desemnat o sa ma doare pe mine direct in PL ca a iesit Xulescu sau Zulescu…

  Asta este doar o strategie prin care ii aduce lu’ Blogatu trafic.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord