Concurs: Câștigă un Nokia E71


Concursul “Scrie un articol amuzant și câștigă un Nokia E71″ este numit astfel deoarece premiul cel mare este un telefon Nokia E71… Vor mai fi și alte premii, însă sunt sigur că toți participanții vor dori să câștige un telefon atât de dotat!
Dar să încep cu începutul. Cu siguranță că vă aduceți aminte de concursul Jocul tău preferat, care a avut niște premii foarte tentante. Ei bine, acest nou concurs este organizat tot în colaborare cu Jocuri Online.

Ce trebuie să faceți:
– În primul rând, să aveți un blog. Dacă nu aveți unul, vă puteți face un blog în câteva minute pe una din platformele gratuite Blogspot sau WordPress.
– Pe blogul vostru, scrieți un articol amuzant, comic sau de divertisment. Articolul trebuie să fie neapărat original!
Postați în articolul cu care vă înscrieți în concurs următorul link:
Cod link – <a href=”http://www.jocuri-online.ws/jocuri/barbie” title=”jocuri barbie”>Jocuri barbie</a>.
– Postați în blogroll următorul link:
Cod link: <a href=”http://www.jocuri-online.ws/jocuri/barbie” title=”jocuri barbie”>Jocuri barbie</a>.

Durata de desfășurare: 5 octombrie – 5 noiembrie.

Juriu: Blogatu. Modul de jurizare: Cel mai amuzant articol (cel care mi se va părea mie cel mai amuzant) va primi premiul cel mare.

Premii:
Premiul 1: Un telefon Nokia E71.
Premiul 2: Game Card WOW 60 de zile.
Premiul 3: Link pe Blogatu și Jocuri Online și banner afișat timp de o lună pe Blogatu.

Bloggerii care participă la concurs sunt rugați să lase câte un comentariu la acest articol. Fiecare comentariu trebuie să cuprindă link către articolul cu care participă în concurs.

Update: Toți cei care participă la concurs sunt rugați să trimită un e-mail la adresa: jocurionline_ws@yahoo.com, care să conțină următoarele: numele complet, număr de telefon, link catre articol si Id-ul YM.

Astea fiind, spuse, spor la scris articole amuzante!

106 Comments

Add yours
 1. 7
  Castiga un telefon mobil Nokia E71 | Concursuri online

  […] Participa acum la acest concurs ! Nici un comentariu | Permalink | Subscrie la Concursuri sau la Comentarii var addthis_pub=”izwan00″; neogen_client = “_C%5CZ%5E%1E%16%0B%1A”; neogen_type = “”; neogen_banner_format=”468×60″; neogen_plus=”V-%5B%5D0%0Ay%1D”; neogen_color_bg=[“FFFFFF”]; neogen_color_border=[“CCCCCC”]; neogen_color_titlu=[“666666”]; neogen_color_desc=[“333333”]; neogen_color_url=[“000000”]; This entry was posted on Marţi, Octombrie 6th, 2009 at 7:03 and is filed under Concursuri Online. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site. […]

 2. 33
  donted

  aveti codul pentru link in acest articol. e asa de greu sa dati copy/paste? de ce din 20 de participari, doar 5 au pus link corect? deci pentru cei care se inscriu de acum inainte, aveti frumos codul pentru link in acest articol. doar cititi cu atentie.

 3. 65
  McGogoo

  cam multe pretentii pentru un telefon. de acord cu linkurile in post dar nu vad motivul pentru care as trece jocuri-online.ws in blogroll.
  iar cu un gamecard wow nu stiu cati au ce face.
  amuzant este chiar concursul in sine 😀

 4. 78
  ByREV

  ma da tu vrei multe ptr un amart de E71 😀 … si link in blogroll … da unu la demisol nu merge ? Acolo mi-a ramas oc de un link, tocmai langa damigeana de vin pusa deoparte si sigilata bine cu ceara … deci cum facem ? Sa-ti las adresa de SMS unde sa-mi trimiti E71 ala ? … transportul e wireless si e gratis ! Sau, daca nu, poate accepti si schimburi cu un nokia 6310, merge bine (mai trebe uns la roti) are semnal cat casa si capacitate de stocare cat poti tu duce in buzunar + ofer si diferenta in natura moarta sau in Jocuri barbie. …

  … so, a fost sufcient de FuuuN ? 😛

 5. 80
  ByREV

  daca o sa castig eu
  dau un leu
  pentru atenetu
  la PRETEN-u meu => bloagtu 😀 …

  btw, “preten” e un cuvant urat 😉 o sa-ti aduca trafic serios … nu ca ala cu barbie … de fapt “preten” e un fel de “barbie” minora 😉

 6. 105
  Pariuri sportive online

  Debut victorios?

  Campioana României, CFR Cluj, va debuta în Grupa E a Ligii Campionilor, contra formaţiei elveţiene, FC Basel.

  În Liga Europa, Steaua va juca contra echipei engleze, FC Liverpool. Cât de tare vor “stăluci” formaţiile româneşti în debutul Cupelor Europene?

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord