Blogatu LiveTV – Campanii în Blogosferă


Urmăriți în continuare o nouă ediție a emisiunii Blogatu LiveTV, a cărei temă sunt campaniile cu diverse teme care se desfășoară în Blogosferă.
Pot fi contactat pe Twitter, pe contul @blogatu, pe blog sub formă de comentarii la acest articol, pe Yahoo! Messenger, la ID-ul marius_blogatu, în chat-ul de la Bambuser și prin e-mail, la adresa blogatu (@) gmail.com.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Omar

  @Andrei: Ai perfecta dreptate!
  Din acest motiv am luat o initiativa proprie , pentru ca acel ban “produs ” sa fie intr-adevar pentru scopul care a fost propus de la inceput. Din acest motiv nu vreau sa sponsorizes renovarea unei scoli. Nu am cum sa urmaresc asta, nu pot sa ma duc sa stau acolo ca sa vad ca fiecare ban este cheltuit cum trebui si muncitorii muncesc si nu dorm …Am si eu o familie , o viata si pus ca trebuie sa si muncesc ca sa ma intretin.
  Dar un calculator pe care eu il ansamblez si eu il predau personal alturi de cine doreste sa mearaga , pot!
  Daca ar fi fost ca o oarecare alata campanie , as fi luat una din miile de scoli sa o promovez si sa strang fonduri pentru “renovare” … Era mult mai credibil si mai simplu.. Crede-ma!

 2. 7
  alin gherga

  Buna.
  Rog un scurt comentariu pe teme politice. Uite nimeni din adversarii lui Basescu nu utilizeaza argumentul unui referendum pe tema republicii parlamentare. Nu de alta dar astfel “se taie macaroana” cu ideile de marire ale oricarui chirias de la Cotroceni.
  Merci.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord