Inna e hot cu sânii goi


Inna e protagonista unui pictorial foarte sexy, în care, din întâmplare sau nu, îşi arată sânii. Nu ştiu pentru ce revistă a fost realizat pictorialul respectiv, însă am aflat de pe de ce? blog, că pozele cu pricina au fost făcute la Vulcanii Noroioşi şi că apar şi pe site-ul oficial al Innei.
Pe blogul lui Fulgerică am văzut primul interviu al artistei… Trebuie să recunosc că, deşi nu se descurcă aproape deloc în limba română, Inna e hot
Cea mai bună dovadă o reprezintă fotografiile următoare, în care Inna îşi descoperă sânii:

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Andrei

    O intrebare simpla vis-a-vis de un lucru care poate fi observat la fiecare videoclip al semnat “INNA”: niciodata nu apare in clip rostind o fraza intreaga. Tot timpul imaginea este taiata inainte de a rostii aceasta fata un vers intreg iar suprapunerea imaginii gurii gurii ei cu sunetul niciodata nu se potriveste la secunda. De ce oare INNA ? Ma intreb si eu ca simplu consumator de muzica !

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord