Cât costă ca să scrii la Adevărul


Am citit acum câteva minute, pe Reporter Virtual, un articol care m-a lăsat cu gura căscată…
Iniţial nu mi-a venit să cred, însă pe parcurs mi-am dat seama că trăim vremuri de criză în România şi că aşa ceva nu este deloc imposibil.
Luminiţa Bogdan, redactor la secţia externe de la Adevărul, a fost trimisă în Republica Moldova, la Chişinău, între 2 şi 10 aprilie. Când s-a întors, a constatat că nu şi-a primit salariul, aşa că şi-a întrebat şefii care este problema…
Aceştia i-au răspuns că, datorită folosirii modemului Orange în exces, are de plătit nu mai puţin de 10000 de Ron, factura pentru internet.

Dacă Luminiţa Bogdan ar fi fost plecată în concediu, aş fi înţeles. Reporterul Adevărul a fost însă în mijlocul protestelor din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde a făcut fotografii… Pe care le-a trimis apoi, cu ajutorul modemului cu pricina, alături de texte care au fost publicate în ziar. Până la urmă, Luminiţa Bogdan nu a primit salariul pentru luna mai şi i s-a promis că i se va reţine din salariu încă 50% în următoarele 2 luni. Drept urmare, şi-a prezentat demisia. Se pare că, în curând, vor fi publicate pe Reporter Virtual noi detalii despre această poveste incredibilă, care demonstrează că în vremuri de criză, jurnalismul se plăteşte. De către cel care ar trebui plătit…

Voi ce părere aveţi despre această întâmplare?

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord