Ce părere aveți despre fumat?


Recent, am împlinit un an și jumătate de când m-am lăsat de fumat… Chiar dacă n-am fost un fumător înrăit, în urmă cu câțiva ani nu-mi imaginam că pot renunța la acest obicei nesănătos. Dar să revin la subiect și să-mi spun părerea despre fumat:
Un obicei care se declanșează din pricina anturajului și mai ales a curiozității și care poate declanșa numeroase boli.
Recunosc că, la începuturi, chiar îmi făcea plăcere să fumez. Cu timpul însă, tigările mi-au adus aproape numai dureri de cap, răgușeala și tuse. În decembrie 2007 am spus stop! De-atunci n-am mai pus vreo țigară în gură, nici macăr în glumă.
Recunosc că, la începuturi, nici nu-mi imaginam că mă voi lăsa de fumat. Dar am făcut-o.
Voi ce părere aveți despre fumat?

12 Comments

Add yours
 1. 2
  Dan

  anturajul este inceputul apoi tine de tine daca te lasi sau nu,unora chiar le place sa fumeze ,le induce anumita stare e un drog pshihic pana la urma..

 2. 6
  Cezar

  O parare naspa, cam ce parere as putea avea? Cine zice ca-i misto, e idiot. Nu poate fi nimic misto in asta. Cel mai bine e sa fii o persoana care se respecta. Eu ma respect, si nici macar anturajul n-a reusit sa ma convinga sa ma apuc. Si nici nu o va face niciodata.

 3. 11
  Corneliu

  Fumatul e o combinatie curveasca intre dependenta fizica de drog si spalarea creierului. Am reusit sa scap doar cind am inteles asta. Trecusera 27 de ani de la prima tigara…

  Am inteles totul din cartea lui Allen Carr “In sfarsit nefumator”. Si brusc mi-a fost usor sa ma las. O recomand cu toata caldura.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord