Orgasmul – să-l mimezi sau nu?


Articol scris de Cecilia.
Multe femei se simt frustrate dacă nu ajung la orgasm în timpul actului sexual. Scenele de dragoste din romane sau filme ne păcălesc, aproape de fiecare dată, că fiecare act sexual trebuie să se termine neapărat cu un orgasm…sau mai multe. Inconștient, cuplurile cred că trebuie să corespundă acestei imagini și astfel încep să joace teatru…în pat. Dacă nu merge, mimează. 
În comparație cu alte vremuri apuse, când pe bărbați nu îi interesa dacă partenera lor este sau nu satisfacută, azi multi bărbați pun preț pe satisfacerea sexuală a partenerei. Numai dacă și ea a avut orgasm, el se consideră un amant bun, lucru care nu-i deloc rău…pentru noi femeile! Dar, dacă totul se rezumă la această vânătoare de orgasme, parcă și sexul își pierde din farmec. 
Și totuși, rămâne această întrebare: este bine sau nu să mimezi orgasmul? Părerile sunt împărțite. Sunt zile în care, deși ai chef să faci dragoste, nu poți atinge acest punct culminant. Dacă în asemenea momente exagerezi puțin cu gemetele, pentru a-ți face fericit partenerul sau pentru a-i crește excitația, nu faci nimănui rău. Dar este bine ca acest teatru să nu devină prietenul tau cel mai bun în dormitor sau… în alte părți pentru că poate deveni periculos atât pentru relație, cât și pentru propria sexualitate. Astfel, nu vei face decât să te minți și pe tine și implicit partenerul tău, cât și să-ți reduci semnificativ șansele de plăcere. 
So, enjoy sex and…don’t think!

9 Comments

Add yours
 1. 1
  Crok

  Bun articolul.Acum depinde si de experienta partenerului.O persoana care are ceva experienta poate realiza ca partenera lui doar mimeaza orgasmul,right? Si cum ai spus si tu … chiar daca nu se ajunge la orgasm din partea ambelor persoane,totusi nu strica cateva gemete dar sa fie “facute” cu cap 🙂 fara a exagera

 2. 2
  Alexander

  Fiecare trebuie sa geama asa cum ii vine. Ideea e ca, oricat de mult l-ar excita gemetele exagerate, e bine ca ele sa nu mimeze iar noi sa invatam ca putem sa le aducem la orgasm chiar daca noi am ejaculat. Sunt destule modalitati, printre care cea mai eficienta ar fi continuarea penetrarii si dupa ejaculare, daca ea nu a atins orgasmul, sau alte forme de stimulare. Nu dau exemple ca le stiti. E suficient sa spun ca daca noi le pretindem sex oral e bine sa mai si oferim, ca nici ele nu sunt de piatra 😉

 3. 5
  Bogdan Epureanu

  Parerea mea este ca minciuna nu face bine nici intr-o situatie… si deci nici ina cest caz.

  Ganditi-va ca mimati orgasmul; atunci partenerul va considera ca totul este OK si nu va incerca alta data sa faca mai mult, pentru ca el va crede ca pentru tine a fost perfect.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord