Concurs – Blogul meu in cateva cuvinte


Pe 1 aprilie implinesc 2 ani de blogging, asa ca lansez un nou concurs adresat bloggerilor.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va caracterizati blogul propriu in cateva cuvinte.
Puteti mentiona data la care-ati intrat in blogosfera, tematica blogului, concursurile pe care le-ati castigat, intalnirile pentru bloggeri la care-ati participat sau cati bani ati castigat din blogging. Alegerea va apartine.
In postul cu care participati la concurs trebuie sa postati doua linkuri: un link spre aceasta insemnare si alt link spre Blogatu. Apoi, postati link catre insemnarea cu care participati in concurs intr-un comentariu la acest post.
La concurs poate participa orice blogger, indiferent de trafic sau de data lansarii blogului. Vor exista trei premii, de valoare egala.
Cei trei castigatori vor fi decisi prin tragere la sorti.
– Durata concursului: 21 martie – 30 aprilie.
– Pe 30 aprilie va avea loc tragerea la sorti a celor trei castigatori.
– Premiile constau in gadgeturi extrem de tentante.
Participati la concurs, deoarece aveti numai de castigat!

123 Comments

Add yours
  1. 122
    adidasi

    In general concursurile de pe net sunt serioase,ne bucuram ca putem participa si online si poate chiar castigam ceva,ca suntem satui de concursurile offline de genul trimite un plic cu 5 capace…etc.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord