Video blog-review: Blogu lu’Aid


De data asta, i-am facut un scurt video-review blogului lui Aid. E un blogger pe care-l cunosc mai demult, de cand avea blogul hostat pe blogspot. Dupa cum am spus si-n review, nu inteleg de ce n-a importat vechile posturi, deoarece-s foarte interesante. Dar, mai bine va las pe voi sa vedeti video-review-ul blogului lui Aid:

Astept parerile voastre despre video-review-uri sub forma de comentarii.
Aboneaza-te aici daca ti-a placut articolul, prin orice feed reader

2 Comments

Add yours
  1. 1
    NEO's Blog

    M-asteptam ca video blog-review-ul sa fie un video mai obiectiv si anume realizat prin Camtasia ceva… Pe bune, eu vad acest video blog-review pentru prima data si m-am descurajat tare mult c-am vazut ca… esti TU. De ce? Consider ca ar trebui sa faci VIDEO strict ce vizualizeaza blogul, vocea ta pe fundal, dirijezi mouse-ul catre zonele critica/apreciere etc… Si sincer, nu prea te inteleg. Modul tau de a vorbi + o viteza a cuvintelor = nu inteleg ce spui. Asta daca chiar vrei sa stii ce cred eu ca vizitator, care vad pt. prima data un video blog-review facut de tine (chiar daca ai mai avut altele).

  2. 2
    AiD

    Merci pentru review.Stiu ca stau cam slab cu nr de posturi dar nu prea am avut timp tinand cont ca a inceput sesiunea si mai trebuie sa mai ajung si pe la serviciu.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord