iPhone in Romania adus de Orange


iPhone va fi adus oficial in Romania de catre Orange.
Cei de la Orange au anuntat astazi semnarea unui acord cu Apple pentru comercializarea terminalului iPhone in Romania, printr-un comunicat de presa:

“Credem ca piata romaneasca ofera un real potential pentru adoptia ultimelor noutati din domeniul comunicatiilor, iar Orange este liderul acestei piete cu peste 10 milioane de clienti. Ne bucuram ca vom putea oferi anul acesta clientilor nostri terminalul iPhone”, a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

Cred c-ar fi foarte bine daca iPhone va fi adus in Romania si de catre Vodafone si Cosmote.
Orange a decis sa aduca iPhone in Romania la un an dupa lansarea din SUA. Daca si ceilalti operatori vor decide sa importe iPhone in Romania, sunt sigur ca vor aparea promotii foarte tentante.
V-ati abona la Orange doar pentru a va cumpara un iPhone? Care credeti ca va fi pretul unui iPhone in Romania? Voi cat ati prefera sa fie pretul unui astfel iPhone?
Aboneaza-te aici daca ti-a placut articolul, prin orice feed reader

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord