Cum se pastreaza un oras curat


In Londra, ca de altfel in toate orasele mari sau mici din afara tarii pe care le-am vizitat pana acum, cainii maidanezi sunt absenti cu desavarsire.
Daca un caine isi face nevoile pe aleile dintr-un parc si proprietarul nu curata in urma lui, amenda primita e usturatoare.
In Romania lucrurile stau exact invers. Nu, stapanii nu-s premiati daca un patrupedul cu pedigree isi face nevoile in fata blocului.
Cainii maidanezi sunt problema…
Pentru ca ei fac legea in spatele blocurilor si pe strazile laturalnice dupa lasarea serii. Femeile, batranii si copiii sunt supusi unui risc continuu…Problema cainilor maidanezi are doar doua solutii:
Prima solutie consta eutanasierea tuturor cainilor maidanezi, cea mai simpla, dupa parerea mea.
Cea de-a doua e adunarea tuturor cainilor maidanezi in niste centre ale organizatiilor care apara drepturile animalelor, situate in afara oraselor.
Voi ati intalnit caini maidanezi in afara tarii? Care-i parerea voastra despre cainii maidanezi?


Aboneaza-te aici daca ti-a placut articolul, prin orice feed reader

Poţi naviga cu doar un zbor low cost e-avion şi poţi achizitiona bilete Geneva.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord