Craiova Tweet Meet


Prima editie a Craiova Tweet Meet a avut loc saptamana trecuta, in Parcul Romanescu. Am participat si eu, deoarece am cont pe Twitter de cateva luni si deoarece cred ca update-urile pot fi o metoda buna de promovare a unui blog. Dar si pentru ca vroiam sa-i cunosc pe ceilalti twitteri craioveni…
S-a dovedit c-a fost o alegere buna sa merg la Meet, deoarece m-am reintalnit cu alinmechenici, ramonasinca si simonaflorescu de la PR Patrat si pe Alinush si Irina de la USBmania, magazinul online de gadgeturi pe care-l recomand tuturor pasionatilor de tehnologie. De asemenea, i-am cunoscut si pe ceilalti twitteri craioveni.
Am fost in total 11 participanti, mai exact: blogatu, alinmechenici, ramonasinca, simonaflorescu, simonaa, eduardureche, bratudana, gabinistoran, Catalinbuzatu si Alinush si Irina de la USBmania.
Eu am intarziat vreo 20 de minute, alti 3 twitteri inca vreo 30, asa ca discutiile au inceput c-o ora mai tarziu… Alinush si Irina au plecat chiar inainte de inceperea propriu-zisa a discutiilor, asa c-am ramas destui de putini…
Bineinteles ca eu m-am prezentat in tricoul personalizat de la Sheepses, pe care l-am luat la Londra si, bineinteles, la Blogaria 3. Am discutat aproape 3 ore despre Twitter, bloguri, care-s avantajele Twitter-ului fata de bloguri, care-s dezavantajele, si-asa mai departe. Bineinteles ca s-a discutat si despre urmatoarea intalnire a bloggerilor din Craiova, care va avea loc in curand (poate chiar saptamana asta), cat si despre alte proiecte pentru bloggeri… Adica despre concursul Gala Craiova Blogs, care va avea loc, insa sub alta forma, mult mai atractiva. Veti afla in curand despre ce-i vorba.
Am socializat pana pe la 19:30, cand am plecat spre casa, pentru a face pregatirile pentru excursia la Londra, unde-am plecat peste doar cateva ore.
Bineinteles c-am avut camera la mine, asa ca mai jos puteti vedea cateva poze de la primul Tweet Meet din Craiova. In curand va fi definitivat conceptul Tweet Meet Romania. Este vorba despre o intalnire simultana a twitterilor din diferite orase. Voi ce parere aveti despre Tweet Meet?


Aboneaza-te aici prin orice feed reader

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord