Blogaria 3 – strategia Neogen


La Blogaria 3 s-a discutat atat despre viitoarea strategie Neogen cat si despre publicitatea pe bloguri.
Strategia Neogen
Bineinteles ca strategia Neogen a fost subiectul principal al discutiei, care-a durat de la ora 15:00 pana pe la 19:00.
Dupa cum am mai spus, discutiile au fost extrem de aprinse. Am participat mult mai activ la discutie decat la Blogaria 2, am lansat cateva idei destul de utile, printre care lansarea unui site gen Twitter si a unei platforme de bloguri pentru userii Neogen. Cei mai activi participanti la discutie au fost zoso, Bobby, arhi care-a si castigat consola Xbox 360, visurat si, bineinteles, Calin Fusu.
Care a descris si-a si aratat viitoarea strategie Neogen, care poate fi vazuta si pe blogul sau si care consta in pastrarea legaturii intre site-urile Neogen doar la nivel de date, login unic si alte elemente integratoare. De fapt, e vorba despre un fel de Open ID pe site-urile Neogen.
In rest, serviciile Neogen se vor dezvolta fiecare pe propriul sau drum, atat in ceea ce priveste echipa cat si brandul.
Iata cele 6 directii de dezvoltare ale celor 6 site-uri Neogen din Romania, via Fusu:

Noro scrie pe blogul sau ca-i mai bine sa se mearga pe doua Social Network, Colegi.ro si Neogen. Eu sunt de acord si cred ca doar o retea sociala ar fi insuficienta, avand in vedere numarul mare de useri Neogen, care au interese diferite…
Unii-s interesati de locuri de munca, de intalniri cu vechii colegi, in timp ce alti sunt interesati doar de sex, filme, poze amuzante sau jocuri online. Bineinteles ca si cei interesati de locuri de munca sau de intalnirile cu colegii sunt interesati de dating sau de jocuri online, insa intr-o masura mai mica. De aceea e nevoie de un singur ID pentru logarea in toate cele 6 site-uri Neogen.
Recomandari
Asta era oarecum clar, insa cred ca Neogen ar putea sa dezvolte inca doua noi site-uri, unul constand intr-o platforma de bloggeri, bazata pe WordPress MU si lansarea unui site gen Twitter, deoarece sunt sigur ca userii ar sta mult mai mult logati…
Ar interveni dependenta, eventualele concursuri cu premii adresate bloggerilor sau celor care scriu cele mai multe mesaje pe site-ul gen Twitter determinand userii sa-si petreaca cat mai multa vreme pe Neogen si sa atraga alti prieteni.
Platforma de bloguri ar prinde foarte bine, dupa parerea mea, atat printre utilizatorii colegi.ro cat si printre cei care-s interesati sa-si gaseasca perechea pe Noi2.
De asemenea, site-ul gen Twitter ar putea lega cele doua retele sociale, utilizatorii gasind puncte comune prin intermediul mesajelor scurte.
Recomand sa se puna mai mult accent pe Neogen.tv, deoarece e un serviciu excelent, dupa parerea mea.
Voua cum vi se pare noua strategie Neogen?
Aboneaza-te aici daca ti-a placut articolul, prin orice feed reader

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord