Remes, spaga si betia


Decebal Traian Remes si-a dat azi demisia, dupa ce inregistrarea video in care ia mita a fost difuzata de TVR. Eu, dupa cum stiti nu-s pasionat de politica, dar in cazul asta nu pot sa stau deoparte, asa ca iata parerea mea. Cred ca, pentru ca imaginea guvernului a fost patata, era de datoria lui Tariceanu sa-si prezinte demisia. Ma rog,nu-s politician si nici n-am simpatii politice, dar cred ca ar fi fost o reactie normala. Pe TVR puteti vedea si citi mai multe despre filajul lui Remes. Pana una alta, iata inregistrarea de pe youtube, cu flagrantul de pe 23 septembrie 2007:

Iata-l pe Decebal Traian Remes cum le zice la betie, in direct, la Realitatea TV. Dupa care puteti o secventa in care fostul ministru al agriculturii doreste “sa ne ploaie”, clip de la Cronica Carcotasilor:

E clar ca-i un caz care afecteaza imaginea Guvernului, dar si a Romaniei.
Si acum, iata-l pe Remes, in selectia pentru Mari Romani, cum ne declara el ca are o inteligenta peste medie, si cat de coerent e:

Voi ce credeti? Ar trebui ca guvernul Tariceanu sa demisioneze?

1 comment

Add yours
  1. 1
    PiticStyle

    Tare post-ul! E prima data cand vad filmarea, era si timpul sa faca ceva cu gunoaiele astea si sa ii difuzeze! Dar toate astea sunt cu un scop. UE nu ne mai finanteaza daca intr-o saptamana nu se clarifica situatia in agricultura din tara noastra si l-am bagat pe Remes asta ­čÖé la inaintare ca si cauza la ce nu merge bine!

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord