Mynele TV, o lansare cu cantec


Mynele TV a obtinut licenta de la CNA. Dupa lansarea siteului mynele.ro, Costi Ionita lanseaza doua noi proiecte, unul pe gustul meu, Musiklub, celalalt hulit de majoritatea celor care nu suporta tanguielile si lalaielile lui Adi Minune, Gutza si Florin Salam, numit Mynele TV. Dar Costi Ionita a spus ca Mynele TV va fi diferit de Taraf TV, un post cu grafica de toata jena si cu clipuri pe masura, dupa parerea mea. Ca-i vorba si de muzica de petrecere, care se asculta la nunti si botezuri. Ma rog, la nunti si la botezuri s-or asculta, dar de ce trebuie sa le ascult si acasa? Nu-s nici un fan al muzicii de petrecere, si nici al manelelor, asa ca nu fac parte din publicul tinta al mynelelor. Ma mira faptul ca nu se stiu prea multe lucruri despre Musiklub.
Intradevar, se pare ca manelele-s la putere si niciun alt gen muzical nu poate sa le faca fata, cel putin momentan. Ar fi bine sa fie o moda trecatoare, dar, din momentul aparitiei lor, manelele au cucerit publicul cu o cultura vasta, nu ca noi, cei care preferam rock sau house, asa ca…
Uitati-va la cativa viitori fani ai postului Mynele TV:2 Comments

Add yours
  1. 2
    1555

    Eu cred ca Taraf a stricat f mult piata, difuzand toti necunoscutii si neavenitii. MyneleTv cred ca vine cumva sa repare asta, din ce vad eu pe streamul lor (http://www.myneletv.ro ). Constat ca-Costi nu e asa prost, si pare sa isi aleaga interesant tintele (imi place numele si ideea de MusiKlub)

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord