Italienii fura de la romani


Daca pana acum romanii erau cei care-i furau pe italieni (sau cel putin asa vor sa se inteleaga) iata ca si italienii fura de la romani. Cat am fost in Italia am tot auzit la radio stiri despre romani, cum ca fura, ca trebuie expulzati si tot asa. Dar acum sa vedem ce-o sa zica presa italiana despre aceasta intamplare. In Jurnalul National puteti citi mai multe.
Iata cateva stiri despre romani din ziarele italiene:
Un român în stare avansată de ebrietate a intrat cu maşina într-un zid de pe o stradă din Reggio Calabria şi a blocat circulaţia pentru mai multe ore, a anunţat Il Giornale di Calabria.

Unul dintre românii care furau dintr-o firmă din Roma a fost rănit, spune AGI, de către patronul italian care s-a speriat şi l-a călcat cu maşina.

Un pensionar torinez a fost bătut de românii care veniseră să-i prădeze casa, iar alţi doi români au fost arestaţi la Roma sub acuzaţia că au molestat sexual o tânără, într-un autobuz.
Astept si parerile voastre. Nu-i asa ca italienii exagereaza cu aceste stiri?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord