New Audi A4Azi Audi a prezentat prima fotografie a noului Audi A4. Noul Audi A4 seamana foarte mult cu coupe-ul A5, dimensiunile fiind putin mai mari decat ale actualului model, lungimea crescand la 4.7 m, latimea masinii fiind de 1.83 m.
Mie imi place destul de mult cum arata masina, designul e foarte sportiv. Imi place mai mult decat BMW seria 3, care are o imagine destul de comuna dupa parerea mea.

3 Comments

Add yours
 1. 2
  Anonymous

  Fumusica, dar tot Seria 3 e mai tare. Ti se pare comuna pentru ca o stii de ceva vreme, in schimb A4-ul asta care e facut din A5 e uratel. Incearca sa privesti din lateral, exact din fata.. aiurea.. nu e bine proportionata. Imi plac doar ideea cu led uri pe faruri, si stopurile care sunt inspirate din cele ale bmw ului 3-coupe. E frumusica dar ma asteptam la mai mult din partea Audi care in ultimul timp a scos masini frumoase. Nici interiorul nu e stralucit, peste vechiul model, dar parca prea multe jucarioare pe acolo, butonase peste butonase, bradut deja… si imi da impresia ca ma joc pe pc. La seria 3 nu imi plac doar stop urile, in rest la toate este pe new Audi A4.
  Bft!

 2. 3
  Anonymous

  Mai anonimule,ori esti orb ori bemweist absurd!Bmwul de care zici mneatale e complet gresit dpdv al desingului.Avem o tara intreaga de bemveisti anosti.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord