O intrebare pentru bloggeri


Sau cel putin majoritatea lor 😀
De ce nu folositi diacriticele in posturile voastre? E chiar asa greu sa scrii cu diacritice? Chiar daca la ariel si aici e vorba despre examenul de capacitate, eu cred ca e o intrebare pentru toti bloggerii. E cam greu sa scrii cu diacritice, cel putin asa m-am obisnuit eu, sa scriu fara diacritice, dar n-ar fi mai bine daca am scrie in limba romana? Astept si raspunsurile voastre.

5 Comments

Add yours
 1. 3
  Dida

  Eu le folosesc, dar pe blog, forumuri, documente. Pe messenger nu pot din cauza emoticonurilor. M-am obişnuit să le tastez normal, cu tastatura în engleză. În rest, pro diacritice!

 2. 4
  Ionut

  Nu mi-ar fi greu sa scriu cu diacritice si pe blog, dar blogul nu ar fi citit de altii. Mai exact, daca eu scriu cu diacritice, vor fi oameni care, citindu-ma de ex. prin google reader, nu o sa inteleaga nimic din ce scriu eu.
  Asa cum eu nu pot citi la altii… si ca urmare am renuntat sa mai citesc in ultimele luni la 2-3 bloguri care au inceput sa foloseasca diacritice.

 3. 5
  Anonymous

  Dacă vrei să scri cu diacritice da un search pe google după AutoCorect, descarci programul îl instalezi şi vezi că are o opţiune de monitorizare clipboard, funcţionează în felul următor, scri textul oriunde vrei tu, selectezi cu CTRL+C iar după avertizarea sonoră sau vizuală apeşi CTRL+V, textul depus va conţine diacritice, nu în proporţie de 100%, dar este ok. Modificările pe care le mai poţi face ulterior sunt minimale.

  Succes.

  P.S. Acest text de exemplu a fost corectat cu AutoCorect.

+ Leave a Comment