O intrebare pentru bloggeri


Sau cel putin majoritatea lor 😀
De ce nu folositi diacriticele in posturile voastre? E chiar asa greu sa scrii cu diacritice? Chiar daca la ariel si aici e vorba despre examenul de capacitate, eu cred ca e o intrebare pentru toti bloggerii. E cam greu sa scrii cu diacritice, cel putin asa m-am obisnuit eu, sa scriu fara diacritice, dar n-ar fi mai bine daca am scrie in limba romana? Astept si raspunsurile voastre.

5 Comments

Add yours
 1. 3
  Dida

  Eu le folosesc, dar pe blog, forumuri, documente. Pe messenger nu pot din cauza emoticonurilor. M-am obişnuit să le tastez normal, cu tastatura în engleză. În rest, pro diacritice!

 2. 4
  Ionut

  Nu mi-ar fi greu sa scriu cu diacritice si pe blog, dar blogul nu ar fi citit de altii. Mai exact, daca eu scriu cu diacritice, vor fi oameni care, citindu-ma de ex. prin google reader, nu o sa inteleaga nimic din ce scriu eu.
  Asa cum eu nu pot citi la altii… si ca urmare am renuntat sa mai citesc in ultimele luni la 2-3 bloguri care au inceput sa foloseasca diacritice.

 3. 5
  Anonymous

  Dacă vrei să scri cu diacritice da un search pe google după AutoCorect, descarci programul îl instalezi şi vezi că are o opţiune de monitorizare clipboard, funcţionează în felul următor, scri textul oriunde vrei tu, selectezi cu CTRL+C iar după avertizarea sonoră sau vizuală apeşi CTRL+V, textul depus va conţine diacritice, nu în proporţie de 100%, dar este ok. Modificările pe care le mai poţi face ulterior sunt minimale.

  Succes.

  P.S. Acest text de exemplu a fost corectat cu AutoCorect.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord