O intrebare pentru bloggeri


Sau cel putin majoritatea lor ­čśÇ
De ce nu folositi diacriticele in posturile voastre? E chiar asa greu sa scrii cu diacritice? Chiar daca la ariel si aici e vorba despre examenul de capacitate, eu cred ca e o intrebare pentru toti bloggerii. E cam greu sa scrii cu diacritice, cel putin asa m-am obisnuit eu, sa scriu fara diacritice, dar n-ar fi mai bine daca am scrie in limba romana? Astept si raspunsurile voastre.

5 Comments

Add yours
 1. 3
  Dida

  Eu le folosesc, dar pe blog, forumuri, documente. Pe messenger nu pot din cauza emoticonurilor. M-am obi┼čnuit s─â le tastez normal, cu tastatura ├«n englez─â. ├Än rest, pro diacritice!

 2. 4
  Ionut

  Nu mi-ar fi greu sa scriu cu diacritice si pe blog, dar blogul nu ar fi citit de altii. Mai exact, daca eu scriu cu diacritice, vor fi oameni care, citindu-ma de ex. prin google reader, nu o sa inteleaga nimic din ce scriu eu.
  Asa cum eu nu pot citi la altii… si ca urmare am renuntat sa mai citesc in ultimele luni la 2-3 bloguri care au inceput sa foloseasca diacritice.

 3. 5
  Anonymous

  Dac─â vrei s─â scri cu diacritice da un search pe google dup─â AutoCorect, descarci programul ├«l instalezi ┼či vezi c─â are o op┼úiune de monitorizare clipboard, func┼úioneaz─â ├«n felul urm─âtor, scri textul oriunde vrei tu, selectezi cu CTRL+C iar dup─â avertizarea sonor─â sau vizual─â ape┼či CTRL+V, textul depus va con┼úine diacritice, nu ├«n propor┼úie de 100%, dar este ok. Modific─ârile pe care le mai po┼úi face ulterior sunt minimale.

  Succes.

  P.S. Acest text de exemplu a fost corectat cu AutoCorect.

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord