Mi se blocheaza PC-ul


Destul de des, ma enerveaza rau de tot, de fiecare data cand am ceva de facut la calculator mai important se blocheaza. Sau poate exagerez eu. Ieri a intrecut orice limita totusi, vreo 3 ore am dat numai restart pana am stricat butonul, facea numai ecran albastru cu diferite erori. Am stricat si butonul de restart, pana la urma l-am reparat dar nu pot sa inteleg de la ce poate sa fie. E un calculator cu o configuratie buna facut pe vapor am impresia. Oricum nu sfatuiesc pe cineva sa-si cumpere din supermarket PC, cum am facut eu. Poate o sa-i fac upgrade dar cam ce se merita sa-i upgradez? Placa de baza, video sau procesor, ce credeti?

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Andrei Crăiţoiu

  Fa sa mearga si apoi marita-l cat mai repede.Sa-ti faci unul din bucati.Iti faci o configuratie buna atat cat sa-ti fie PC pe val,nu sus in varf ca te rupe la portofel dar acolo undeva la 2300 de lei iti faci unul ca lumea.Iti schimbi totul:iti iei un monitor de 19″ un LG ca sunt bune, contrast 2000:1,placa video mai acatarii iti recomand o Nvidia Ge force Premiium galaxy 7300GT-256 MB,un procesor ceva Athlom64 3200+,un hard de 250 GB Seagate,RAM 1G Elixir Original,o carcasa buna Middletower ATX 450W alimentare SATA de la Delux,etc,etc,etc,si o sa fii foarte multumit.Bafta!

 2. 2
  Marius

  Pai eu am: Procesor Athlon 3200+ placa Ati 9600 cu 256 Mb, Hard Maxtor de 300 si monitor Samsung de 19 pe care nu vreau sa-l schimb. Nu prea inteleg de ce face asa, sursa e foarte buna si ea, am schimbat-o, in rest e la fel configuratia pe care am cumparat-o, carcasa am mai schimbat-o cu una mai buna, in rest cred ca l-as schimb dar nu prea stiu exact daca sa-i cumpar un procesor Amd dual core sau placa video mai buna. Si placa de baza e slaba, nu stiu exact ce marca dar cred ca si placa e de vina.

 3. 3
  Andrei Crăiţoiu

  Da cred ca poti schimba placa de baza.Iti recomand un AS Rock AM2NF3-VSTA care este perfecta pentru un procesor Athlon.Nu este scumpa dar eu zic ca este foarte buna.Daca nu e nici chestia asta te rog sa apelezi la unul mai priceput ca noi.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord