Ce-ti place mai mult la un blog?


Chiar ce-ti atrage atentia in principal la un blog? Sa fie vorba de tema, care poate fi foarte reusita sau foarte naspa? Sa fie oare reclamele care pot fi prea multe si deranjante in unele cazuri? Sa fie continutul care-ti atrage atentia prin calitatea posturilor ( prin calitate se pot intelege foarte multe, nu-i vorba doar de posturile personale, poti sa scrii cu talent si despre un celular sau calculator), calitate care in opinia mea e cea mai importanta dintre toate? Sa fie pozele facute de bloggerul respectiv? Pot fi mai multe raspunsuri la intrebarea asta: Ce-ti atrage atentia cel mai mult la un blog? Poate parea o intrebare cam tampita dar de fapt faza e ca nu-i asa. Eu de exemplu am vazut bloguri cu un continut foarte interesant care aveau o tema de cacat, fonturi naspa, care nu te atrageau cu nimic, desi posturile erau pline de talent. Acum n-o sa zic ca-s multi dar si tema e foarte importanta, poate cel mai important lucru pentru un blogger aflat la inceput.
Normal ca sunt si bloguri care practica copy-paste in prostie care au o tema foarte tare, iti place sa le citesti, dar articolele de acolo nu-s ale lor. Reclamele sunt utile oricui dar daca-ti incarci prea mult blogul risti sa nu mai fii citit ca inainte, prea multe distragand atentia de la continut. La multi de exemplu am observat posturi mici si concise, asta-i foarte bine intr-un fel, totusi sunt destul de multi care prefera posturile mai lungi. Eu cred ca cel mai important e sa ai posturi interesante, indiferent daca sunt scurte sau lungi. Deci acum va intreb pe voi. Care credeti ca-i lucrul care va atrage cel mai mult atentia la un blog?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord