Cat comentezi pe alte bloguri?


Am scris aici despre dependenta de blogul propriu. Dar cam cate comentarii lasa un blogger pe zi pe alte bloguri? Nu comentarii spam, cat mai multe ci de calitate. Pentru ca am fost si eu acuzat de cate unii ca fac comentarii pe multe bloguri care n-au legatura cu postul respectiv, pun si eu intrebarea asta altora. Eu comentez pentru ca-mi place, nu pentru trafic, imi place sa raspund altora pe blogul lor si comentez in majoritatea blogurilor din blogroll, dar si pe altele, unde mi se pare mai interesant.

7 Comments

Add yours
 1. 1
  Andrei Dobra

  comentez foarte putin pe alte bloguri. trebuie sa mi se para interesant articolul ca sa merite sa comentez ceva (o multumire, o aprobare, ceva…).

 2. 3
  Andrei Crăiţoiu

  Am destule comentarii la foarte multe bloguri,imi place sa-mi spun punctul de vedere daca postul respectiv m-a incitat.

 3. 6
  alienatu

  nu comentezi pentru trafic.. si tot NU pentru trafic ai facut schimb de linkuri (am acceptat cu toate ca nu te citeam) dupa care m-ai sters din blogroll? mda..

 4. 7
  Marius

  Pai o sa te bag din nou, mi s-a sters tot blogroll-ul cand am schimbat tema, nu salvasem inainte. Oricum o sa te pun in blogroll. Faza e ca aveam foarte multe bloguri si n-am fost atent cand am schimbat tema.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord