Blog review: Mai multe bloguri interesante


Pentru ca mi s-a reprosat de anumiti bloggeri ca nu fac review la blogurile mai mici o sa incep chiar cu cel care a scris despre blogul meu niste lucruri foarte interesante si cool. E vorba de blogul asta si postul e numit sugestiv Ejaculare, post in care e vorba despre mine, ca sa fiu mai clar. Multumesc mult lui Radu pentru ca ma face: cel mai mare blogger, apreciat de toata lumea, zeul blogurilor. Ce mai multumesc pentru acest post super, care e un fel de reclama ascunsa ca sa-i zic mai bine. Dar n-am nimic impotriva criticilor, in schimb am ceva impotriva faptului ca nu mi-a pus link, ca sa-mi aduca mai multi vizitatori. Si acum, daca e sa vorbesc despre blogul lui, pot spune ca e un blog bun, la care mai e inca de lucrat, tema mi se pare foarte reusita, continutul nu e foarte reusit, posturile sunt prea scurte, totusi cred ca e un blog mediu spre bun, chiar daca-i un blog mai mic, mai necunoscut, asa cum chiar el mi-a spus si mi-a reprosat ca fac reclama numai blogurilor foarte cunoscute. Nu-i chiar asa, normal ca am scris despre Ariel, Zoso, Nihasa dar am scris si despre bloguri mai putin cunoscute. Pentru ca postul asta e in mare parte dedicat acestui blog il rog sa-mi puna si mie un link acolo. Oricum il citesc, nu mi se pare un blogger slab.

Un alt blog interesant e cel al lui Since, un blog pe care il am de foarte multa vreme in blogroll si pe care il gasesc destul de reusit si interesant. E un blog al unui elev de la liceu, se vede ca nu prea are cand sa scrie foarte mult, oricum subiectele de pe blog mi se par foarte interesante. Totusi parca sunt cam prea putine posturi personale. Personal imi plac la blogul lui since stirile din domenii diferite, posturile personale, care mi se par cam prea putine parca. Tema e foarte buna, imi place, e o tema simpla. Pe scurt e un blog destul de bun dar se vede ca e un blogger mai incepator. Printre cele mai importante aspecte la acest blog sunt simplitatea posturilor si faptul ca acestea sunt scurte si la obiect. Deci e un blog interesant cu un continut care ar putea fi imbunatatit, dar e placut si in forma actuala.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord