Telefon de blogger


TELEFON DE BLOGGER

Pentru ca tot e la moda povestea cu Base si telefonul Andreei Pana, mi-a venit o idee, ca si-asa pana acum au aparut birou de blogger, desktop de blogger, si Tablog.
De ce nu sa vedem si ce telefoane au bloggerii? Nu, nu telefoane fixe, nu telefoane publice (mai exista asa ceva?) ci telefoanele mobile ale bloggerilor. Mai precis haideti sa punem poze cu telefoanele noastre mobile. Initiativa asta vine si pentru ca eu sunt pasionat de telefoane mobile, de gadgeturi in general. Trimiteti si voi poze cu telefonul mobil (nu facute cu el ci cu telefonul vostru in poza) dati linkul blogului vostru si spuneti numele vostru de pe blog. Adresa de mail pe care puteti sa trimiteti pozele e asta: telefondeblogger at yahoo.com si adresa pe care vor fi postate pozele e telefondeblogger.
Normal ca eu o sa pun primul poza de la telefonul meu mobil si va astept si pe voi sa urmati exemplul meu. Trimiteti-mi pozele cu telefoanele voastre pe adresa telefondeblogger@yahoo.com
Oare cam ce telefoane au bloggerii? Cred ca vreti si voi sa stiti.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord