Sfaturi medicale pentru dependentii de Internet


Cred ca v-am spus de colaborarea cu revista PC Magazine si despre articolele cu sfaturi medicale pentru noi, cei care suntem dependenti de Internet, blogging si calculatoare in general. Asa ca o sa va dau cateva sfaturi, primul in legatura cu un program care va ajuta sa va faceti un orar cat mai flexibil, un program pe care il folosesc si eu, desi e cam enervant cateodata, cand iti blocheaza monitorul, si trebuie sa il inchizi ca sa poti sa-ti continui treaba. Totusi e util, asa cred eu. Va dau linkul acestui program anti-RSI care va ajuta sa faceti diverse exercitii pentru ca sa fiti mai relaxati cand lucrati sau va jucati la calculator. Cred ca e bine sa mai luam cate o pauza si programul asta e foarte configurabil
Adresa e aici sau asta mai exact. Programul se numeste Workrave si mi se pare destul de util ca sa nu uiti sa faci pauze.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Marius

    Da, e un program reusit, cred eu, cateodata ma mai enerveaza dar macar imi arata sa nu stau prea mult la calculator.

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord