Prin Bucuresti


Prin Bucuresti e naspa. N-am mai fost prin Bucuresti de 1 an dar atunci am fost in trecere, stand in total cam 2-3 ore prin Bucuresti. Acum cum am mai zis, am fost si pe la CERF dar si in centru. Ca oamenii sunt ceva mai amabili decat in alte parti e poate o parere( sau poate chiar asa e, in comparatie cu Craiova :D)
Dar nu puteam sa cred ca poti sa faci 2 ore de la un capat al Bucurestiului la celalalt, cum am facut ieri cand am plecat de langa Herastrau si pana la autostrada am facut 2 ore. Poate nu stiam drumul, poate am plecat la o ora de varf. Dar cred ca bucurestenii pot sa-mi spuna mai multe despre asta. Coloane de 500 m de masini la fiecare intersectie( asta in cel mai bun caz) prin Centru, de-abia in Militari era mai usor, traficul devenea mai degajat. N-am mai vazut atatea masini la un loc, dar cred ca asta e din cauza drumurilor in lucru din Bucuresti din cate am auzit. Am mers si cu metroul, ala da transport, nu e aglomeratie in metrou si ajungi repede unde doresti. Bucurestiul nu prea e un oras unde sa-ti placa sa te plimbi cu masina, descarcarile de adrenalina totusi facandu-te foarte atent la drum, un loc bun unde sa inveti sa conduci masina. Pe unele strazi se circula normal, asta mi-a placut dar pe foarte putine si asta doar la periferie. Ce pula mea, e normal ca un oras sa fie asa de aglomerat? Am fost in mai multe capitale europene dar pe nicaieri n-am mai vazut asa ceva. Am fost si in magazine ­čśŤ Dar n-am cumparat prea multe, preturile alea astronomice( pentru unii nu) m-au cam descurajat. Totusi mi-au placut magazinele( ai ce sa vezi) am cumparat cam de vreo 100 Ron haine, asta in afara de mancare.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord