Politica : Romanii din Florida vor vota pentru Basescu


E interesant sa afli motivele romanilor care sunt plecati de mult, cei din Florida avand o parere buna despre Basescu. Mai multe puteti afla aici. Unele dintre motive mi se par cam americanesti ca sa zic asa, dar au dreptate, e opinia lor. Eu cred ca totusi acum e putin mai bine in Romania decat pe vremea PSD, asta fiind adevaratul merit al lui Base, nu traiesc toti bine dar nici mai rau ca atunci.
Dintre motive: a finalizat intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, a preconizat pozitia Bucurestiului ca aflat pe o axa Londra-Washington, a sustinut restituirea proprietatilor ilegal instrainate. Astea sunt unele destul de importante dar chestia asta cu axa Londra-Washington e totusi cam prea americana, cred. Oricum e bine ca si romanii din afara tarii apreciaza ca se traieste mai bine in Romania.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord