PC Forum si Dan Dragomir Weblog


Acum o sa scriu despre PC Forum, un forum adresat pasionatilor de calculatoare si gadgeturi dar si despre blogul lui Dan Dragomir, care e administratorul PC Forum.
Mie imi place foarte mult pe acest forum, gasesti foarte multe informatii noi din foarte multe domenii, cum ar fi gadgeturi, multimedia, poti sa-ti spui parerea despre telefonul, mp3 playerul, camera foto sau ce dispozitive electronice ai si iti plac in Parerea mea, poti discuta despre ce vrei (sau aproape ce vrei) La cafea, poti sa ceri sfaturi despre telefoane, programe, camere foto. Ce mi se pare interesant la PC Forum e ca acum a devenit si portal, putand alege ca pagina de start portalul sau forumul. Un alt aspect destul de interesant e ca poti alege intre doua teme, una deschisa si alta inchisa la culoare, parerea mea fiind ca tema inchisa e mai reusita, pe asta folosind-o si eu. Pe forum mai poti sa joci Sudoku sau sa participi la concursuri, poti sa-ti faci un blog in doar cativa pasi, o pagina a portalului fiind deicata blogurilor Forumul nu prea are minusuri, poate doar cateva precum unele posturi in care nu se vad diacriticele in mod normal, in rest paginile se incarca foarte repede, designul fiind foarte placut, cele doua teme, despre care am scris ceva mai sus sunt foarte reusite, fiecare folosindu-le dupa gust.
Blogul lui Dan Dragomir sau Newsman cum este nickul lui pe forum e cel mai interesant si cel mai des actualizat aici poti sa gasesti stiri despre presa, tehnologie, politica si multe alte noutati. E un blog pe care eu il am in blogroll, il citesc destul de des, imi plac stirile scurte si la obiect care sunt postate acolo.
Pe scurt forumul este foarte reusit, mie imi place mult sa scriu aici, nickul meu pe forum e qwerty1, pot spune ca sunt un user destul de vechi, ce mi-a placut cel mai mult aici e diversitatea informatiilor, pe PC Forum putand gasi cele mai noi stiri din domeniul IT si nu numai.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord