Despre Craiova Forum


Cred ca acest forum e unul dintre cele mai reusite forumuri ale unui oras (daca nu cel mai reusit) Grafica e foarte buna, imi place foarte mult sa navighez aici, sunt user de destul de putina vreme dar forumul il citeam de foarte mult timp. Nu cred ca exista forum mai cool al unui anumit oras( acum cei din alte orase nu va luati de mine, doar sunt din Craiova)
Aici sunt peste 17000 de membrii, destul de multi activi dintre ei, ce; mai activ subforum fiind evident Mica publicitate, un loc unde gasesti orice de vanzare, sau aproape orice.
Forumul e format din mai multe subforumuri, cea mai frecventata in afara de publicitate e categoria cafenea unde poti sa-ti scrii ce-ti trece prin cap (sau nu)
Pe mine mai ma pasioneaza si categoria legata de tehnologie, de aceea o vizitez destul de des, pasionatii de clubbing neavad ce sa-i reproseze de asemenea acestui forum.
De asemenea se organizeaza intalniri periodice ale membrilor forumului, la care eu nu m-am dus pana acum, la care cred ca voi participa, pentru ca mi se pare foarte interesant.
Grafica forumului e foarte user-friendly, alb-albastru fiind si culoarea Universitatii Craiova, echipa despre care se discuta cel mai mult in sectiunea dedicata sportului.
Pe scurt imi place CraiovaForum e un site pe unde prefer sa citesc foarte multe, aici gasesti multe informatii din orice domeniu si poti sa porti discutii pe teme diverse, sa faci cumparaturi sau sa-ti imbunatatesti cunostintele despre Craiova si nu doar atat.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord