300, cele mai multe nominalizari la MTV MACitesc pe blogul voce.ro ca filmul 300 are cele mai multe nominalizari la MTV Movie Awards si lucrul asta nu poate decat sa fie o certitudine ca filmul asta e unul dintre cele mai reusite facute pana acum.
Parerea mea e ca poate intra in primele 3 filme facute vreodata, nu ma intereseaza ce zic cei care-l critica. Adevarul e ca sunt niste faze care n-au legatura cu istoria, dar e totusi un film, nu un documentar istoric.
Multi spun ca atunci nu era praf de pusca, ca monstrii aia nu existau in realitate si multe altele care n-au legatura cu istoria.
Sunt destule chestii exagerate, dar sa nu uitam ca filmul, ca si Sin City e bazat pe benzile desenate ale lui Frank Miller, adica nu poti sa ceri veridicitate de la un film care are la baza benzi desenate. Dar regia e pur si simplu extraordinara, scenele de lupta sunt poate cele mai reusite dintre toate filmele( poate cu exceptia celor din Alexander, care de asemenea mi-au placut foarte mult)istorice. Imaginea, sunetul te introduc in atmosfera filmului, te captiveaza si fac ca vizionarea filmului sa fie ceva cu totul special. E un film comercial, ca si Sin City, dar nu asta conteaza prea mult, nu e un film de arta, e un blockbuster, intr-un stil Hollywodian.
Chestia e ca e clar cel mai bun film al anului si cei care-l critica cred ca nu stiu ce-i ala un film bun, sau au alte gusturi.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord