Noaptea bloggerilor


Am ascultat si eu aseara la RadioLynx Nopatea Bloggerilor. De fapt a fost pentru prima data cand am ascultat emisiunea asta, pana acum cateva saptamani nestiind ca bloggeri au emisiunea lor (nu vreau sa zic ca nu citeam bloguri pana acum, dar nu eram direct interesat), asa am aflat mai multe despre alti bloggeri, am putut sa-i ascult in direct, sa vad ce pot sa scoata si pe gura :), nu doar prin tastatura.
Am intrat si pe chat, mi s-a parut interesant sa discut cu alti bloggeri pe acolo, dar mai erau si unii care erau pe dinafara, oricum mi-a placut. Am aflat de unii invitati chiar din emisiune, nu stiam prea multe despre invitati. Pe cand o emisiune si la TV? Ar fi bine, ar mai populariza fenomenul de blogging la noi, totusi sunt prea putini care fac asta, in comparatie cu alte tari, ca SUA sau prin Asia unde aia sunt cam obsedati de fenomenul asta. Bineinteles ca la noi e totusi la inceput, poate vor deveni mai multi pasionati si va creste numarul de bloguri. Dar cum am mai zis e importanta calitatea posturilor, nu cantitatea, si daca vrei sa faci un blog care sa fie mai mult copiat, poti sa-l faci imediat fara nici o problema. Dar e mai greu sa-l intretii, sa atragi mai multi care sa citeasca aberatiile tale. Asa ca trebuie sa ai un continut interesant si cat mai original, cel putin asta e parerea mea despre un blog de succes. Despre emisiune ca sa mai zic, unii au vorbit prea putin, altii cam mult dar mi-a placut ce au avut de spus

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord