Nebunie in magazine de Paste


Am fost si eu intr-un supermarket sa-mi cumpar cate ceva. Dar n-am vazut asa de multa lume pana acum intr-un magazin. Toti se imbulzeau la produsele cu reduceri, parca erau apucati. Nu mai aveai loc sa arunci un ac. Si de obicei magazinele astea nu sunt asa de pline, parcarea e pe jumate goala. Si atunci de ce kkt sa te duci tocmai acum, ca sa stai la coada, sa-ti pierzi vremea prin magazine cateva ore bune la coada? Pentru niste promotii? O sa ziceti probabil ca se merita. Dar mie nu-mi place asta. Aglomeratia asta care te face sa nu gasesti decat cu greu ceea ce cauti.
Am stat cred vreo 3 ore in magazin ca sa cumpar de 100 de Roni. Stiu, e naspa rau, nu ma asteptam la asa ceva. Poate ca si la noi e mentalitatea asta, de a-ti face cumparaturile in ultimul moment. Am fost in supermarketuri din alte tari ca Ungaria, Austria si nu pot decat sa spun ca nu se compara cu magazinele din Romania. Dar sunt si mai multe si asta cred ca e mai important, sa ai de unde alege.

Categories

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord