Maneaua lui Basescu


Stati linistiti, nu m-am apucat sa ascult manele.
Si totusi asta imi place. Mai ales ca are un subiect actual. Mi se pare si destul de funny. Daca va place, daca sunteti de partea lui Base sau nu, dati-o mai departe 😀

Nu-i asa ca e tare?

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Loredana

  Sincer… daca aud ca e manea nu pot da drumul sa o ascult. Nu suport manelele – indiferent pentru cine ar fi.

  Sper doar ca la un moment dat sa nu mai fie in voga.

  Cat despre un potential scop de imagine… in zilele si in situatia de astazi – cu greu o manea e suficienta – sau necesara.

 2. 3
  Marius

  Asa e, nici eu nu le suport, arata cultura unora care e la nivel jos de tot. Dar asta e amuzanta, am ascultat-o ca e in ton cu politica, asa in mod normal nici eu nu suport manelele.

 3. 6
  Anonymous

  vai ce tia m-ai debitat creierul ala de antropoid preistoric. bai ratatule manelele le asculta numai aia cu iq de papagal daca stii cei ala iq(coeficient de inteligenta) dar la voi manelistii nu e cazul.n-are rost sa ma mai complic oricum romania pute de manelisti,e pacat

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord