Ma enerveaza calculatorul


Nu-i asa ca atunci cand ai mai multa treaba la calculator se blocheaza? Sau pica netul? Sau merge mult mai incet? La mine cel putin asa se intampla.
Poate asa vrea el sa ma enerveze, dar daca mai continua in stilul asta cred ca dau un picior in unitate de-l fac praf. Mortii masii de calculator, chiar daca imi place sa lucrez la el isi face de cap, chiar acum.
Poate s-a virusat, desi am BitDeffender, care-i foarte bun. Cand il pornesc cateodata astept vreo 5 minute, alteori merge imediat. Adevarul e ca am multe programe care ruleaza simultan, am foarte multe iconuri pe ecran, foarte complicat sa gasesti ceva. De fapt n-am prea vazut la multi asa de multe programe nefolosite cum am eu, dar totusi le mai tin asa, ca le-am uitat pe acolo, pe hard-disk. Si partitia C e plina. Sa fie asta motivul? Chiar daca e un post pe blog va intreb pe voi cei car cititi, cam ce ar trebui sa fac pentru ca sa mearga normal?
Ce programe de optimizare sau de genul asta sunt mai bune, ca eu nu prea ma pricep?
Later edit: Acum merge mai bine, dar nu-mi place deloc cand face figuri.

Am găsit în sfârsit un serviciu de reparatii placi de baza pentru laptop si acum pot lucra fara probleme. Am nevoie si de reparare placa video. Vă recomand servicelaptopuri.ro, poate aveţi aceeaşi nevoie ca şi mine.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord