Loganiada


Am Logan, o dacie ca sa zic asa. La inceput mi-a placut. Mi-a placut pentru ca avea aer conditionat, ABS, geamuri electrice, airbaguri, radio CD, loc mult, portbagaj foarte mare si aspect robust. Ce mai, o super masina…
Dar am vazut cu timpul ca e tot o porcarie de Dacia la fel ca toate celelalte facute inaintea Loganului. Sau poate a mea e mai aparte si altii sunt multumiti.
In primul rand nu-mi mai place cum arata, ca un frigider pe roti.
Apoi alte si alte probleme ca: de vreo saptamana cand dau drumul la aer conditionat scoate un zgomot de scartait, de tot cacatul daca dai pe o treapta mai sus de ventilatie. ABS-ul e bun, n-am ce zice, e util dar scoate si asta un zgomot foarte naspa cand pui frana, in comparatie cu alte masini. Locul o fi mult dar degeaba daca scartaie dupa 20000 Km scaunele de parca ar fi de 10 ani. Plasticele de la bord sunt proaste, slabe si nu mai stau ca la inceput. Radio CD-ul nu prinde posturile in miscare, doar cand sta pe loc, macar se aude destul de bine.
Si din nou trebuie sa va zic de lookul extrem de modern(patratos) pe la niveul anilor 80-90.
Nu-mi mai place Logan si as vrea s-o schimb cu alta masina. Dar valoarea de revanzare e prea mica, aia de la Dacia mi-au zis ca face 5000 de Euro. Ma pis pe ei.
A costat 8000 de euro. Oricum nu mi-as mai lua o Dacie, poate doar daca o sa fie un Renault 🙂

Vă recomand piese Dacia pentru că este în vogă brandul şi defecţiunile apar mereu. Nici cu celelalte maşini nu aş fi prea sigur, de exemplu Skoda. Dacă eşti în impas cu maşina şi nu ai piese Skoda potrivite la tine, nu prea ai de ales. Te faci cu un telefon la service.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord