Formula 3 in Bucuresti (si Cupa Dacia Logan)


Au inceput lucrarile pentru amenajarea circuitului de F3 din jurul Palatului Parlamentului. Traseul va avea 3180 m si va fi terminat pana pe 18 mai, ne informeaza Libertatea.
Pe langa cursele de F3, FIA GT si FIA GT3 aici vor fi etape si din Cupa Dacia Logan.
Stau si ma-ntreb: Ce drak cauta Campionatul de Loganuri intre supermasinile care isi vor face de cap pe noul circuit. Raspunsul e unul si simplu: Asa ne promovam mai bine masina nationala:P Eu cred ca e o masina potrivita pentru carat saci, mers la tara si dat in gropi, dar totusi pentru curse nu e chiar potrivita. Dar sunt de acord ca asta-i o metoda buna de promovare.
Dar un lucru pe care nu-l inteleg e de ce sa se faca cursele in Bucuresti si nu in afara. Probabil ca s-a optat pentru solutia asta pentru ca la curse sa asiste mai multi oameni dar aia care stau pe langa circuit nu prea cred ca or sa aiba liniste ­čśŤ
Oricum e o initiativa buna. Ce ziceti?

3 Comments

Add yours
  1. 3
    NeVe

    Initiativa e interesanta.
    Pacat ca au cam exagerat cu pretul biletului… O sa ne cocotam toti pe garduri ca sa vedem ceva ­čÖé

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord