FIFA, PES


Care din ele va place cel mai mult? Eu le joc pe amandoua, prefer insa PES, datorita realismului mult mai mare al fazelor. Si grafica e mai reusita parca in PES. FIFA mi se pare ca se arunca in comercial prea tare, daca joci pe World Class bati orice echipa fara probleme, in PES insa e mult mai greu si fazele de joc sunt mult mai realiste. Care din ele ziceti ca e mai reusit? Din cate stiu de pe forumuri, din ce in ce mai multi prefera PES6 in locul FIFA 2007. Portarii joaca naspa in FIFA, ies aiurea, si e foarte usor sa dai gol asa. In PES6 insa e cu totul altfel, imi place ca gameplay, are un ritm foarte bun.
FIFA are aproape toate ligile, in PES sunt doar cateva. Deci sunt si plusuri si minusuri in fiecare joc. Voi pe care il preferati? Care vi se pare mai reusit?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord