Donarea si banul


Citesc pe blogul lui Ariel un post despre donatorii de sange http://we3d.net/2007/04/06/donam-calculam-si-mancam/ si vreau sa-mi spun si eu parerea mea mai avizata, ca doar sunt medic.
Aia care doneaza sange pe 50 de Ron nu prea au bani si de banii aia isi cumpara de mancare sau tigari. Daca vreti sa stiti mai sunt si unii, nu putini care-si doneaza sangele ca sa ia bautura. Si mie asta mi se pare o porcarie. Oricum cred ca ar trebui oferit mai mult de 50 de Ron pentru 300 ml, pentru ca dupa ce doneaza nu se simt asa de bine, pentru ca unii fac din asta un fel de job, de unde isi maresc venitul, sau chiar fac din asta principala sursa de bani. Nu e sanatos pentru ei, pentru ca organismul slabeste in urma donarii repetate, dar e bine pentru cei care primesc. Cam asa e cu donatorii de sange. Sigur, sunt si voluntari, dar destul de putini.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord