Diferente


Care-i diferenta intre fetele de 8 , 18 , 28 , 38 , 48 , 58 si 68 de ani ?
La 8 – O duci în pat ca sa-i spui o poveste.
La 18 – îi spui o poveste ca s-o duci în pat.
La 28 – Nu trebuie sa-i spui o poveste ca s-o duci in pat.
La 38 – Ea îti spune o poveste si te duce în pat.
La 48 – Trebuie sa-i spui o poveste ca sa eviti a fi dus în pat.
La 58 – Stai în pat ca sa eviti povestea ei.
La 68 – Daca reusesti s-o mai duci in pat , asta da poveste !! ha ha ha ))sooper tare)

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Anonymous

  bai tu esti prost sau te faci ? cum adica l-a facut zoso praf pe badea? bah da esti prost de bubui! DOBITOCULE! tu ai ochi? ai urechi? mai spalate pe ochi si pe urechi sa vezi si sa auzi ce a luat-o zoso in freza. si se mai si lauda? ok…hai ca te las sa lingi la curu lu zoso. dobitocule! hai ca iti dau un sfat gratuit : vrei sa fi blogger adevarat? scrie de la tine nu lingand pe alte blog-uri(gen rahatu ala de zoso) hai pa

 2. 4
  Anonymous

  bai tu esti dus rau! unde si-a facut reclama ? doar bloggerii au inteles despre cine vorbea si l-a facut varza…in rest nimeni nu a aflat cine e persoana pentru ca badea nu i-a dat adresa pe post! boule! nu-l mai linge atata in cur pe zoso ca se irita dracu! hai pa!

 3. 5
  Marius

  Asa si? Si-a facut reclama printre bloggeri 🙂 Nu-l ling pe zoso dar tu ce te iei de mine aici? Cine kkt esti sa scrii aici asa?

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord