Cum sa-ti arunci banii


Asa am facut eu azi dimineata cand ma sculai din pat, aprinsai TV-ul si peste ce dau?
Pe Antena 1 celebrul concurs cu intrebari tampite la care se castiga foarte multi bani 😛
Sau se pierd, de cei care dau telefon 😛 Nu cred ca eram bine trezit din somn pentru ca m-am uitat eu vreun minut la emisiunea aia de kkt si la fufa aia care zice: Cum, nu stie nimeni? Nu pot sa cred. E simplu, cati de 3 sunt intre 3 si 303? Poola mea, ma apucai sa fac calcule pe celular, le-am adunat pe toate 3-urile posibile sau nu, si-mi dadu un raspuns. De fapt ala incorect, ca nu stiu cine drac poate sa raspunda la tampeniile care le pun ei, mai ales ca nu se intelege bine. Si m-am apucat sa sun. Aud asa:
Multumim ca ai apelat, totusi apelul tau nu este castigator, nu poti intra in direct 😛
Sau: Ai fost foarte aproape de a castiga, mai suna chiar acum.
Si: Ne pare rau, mai incearca cat mai repede si vei intra in direct.
Si tot asa. Am dat de vreo 10 ori telefon la kkt ala de emisiune si tot n-am reusit.
Pana la urma a spus asa: Ultima cifra e 5, prima e 6. Care e numarul? Si m-am scarbit de ce prosti pot sa se uite la emisiunea aia, care e targetul de cacat al emisiunii. Inainte zisese ca ultima cifra e 5 si una zisese 63 sau ceva de genul asta. Totusi, insist sa cred ca nu sunt ca aia si in mod sigur nu o sa mai dau telefon la porcariile astea de emisiuni. Si cred ca alora le iese foarte mult, mult mai mult decat dau, pentru ca sunt o multime de prosti care le cad in plasa. Dar eu nu o sa le mai dau bani, ca mi-e scarba de emisiunile de genul asta.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord