Ce-i ala blog?


Chiar, de ce sa nu ne punem intrebarea asta. Ce-i ala blog? Ce sunt bloggerii?
Sunt niste frustrati care incearca sa scape de monotonia care-i inconjoara prin deschiderea unui site personal?
Sunt niste nebuni care au scapat de la balamuc si-i apuca sa-si scrie halucinatiile si gandurile bolnave?
Sunt niste exhibitionisti care vor sa arate ce se intampla in viata lor unui public mai mare decat cel in fata caruia isi petrec majoritatea timpului?
Sunt niste oameni inteligenti care incearca sa-si impartaseasca din experienta lor publicului larg?
Sunt niste ziaristi care aduc cele mai interesante noutati pentru cele mai diverse categorii de cititori?
Sunt niste profitori care incearca sa faca un ban din reclame?
Sunt niste prosti care isi etaleaza prostia adusa la nivel de arta pe internet? Ei bine, eu cred ca raspunsul la toate intrebarile astea e unul singur si e:Da. Definitia blogului este un site unde poti sa-ti scrii gandurile, sa interactionezi cu altii, si multe altele. Ei bine, blogul tinde sa devina ceva care atrage pe multi(sa si-l faca si sa le citeasca), tinde sa devina o moda, un fel de HI5 sau chiar chat. Parerea mea e ca blogul devine noul mod de interactiune prin intermediul PC-ului, cum a fost mai demult cu chatul si mai curand cu Yahoo Messenger. Cred ca sunt foarte multi bloggeri, destul de multi si in Romania dar totusi mai putini decat afara. Acum cam oricine isi face un blog. Asta daca putem sa le numim asa pe cele de pe HI5, care sunt mai mult ceva de “matrimioniale” ca sa ma exprim mai bine. Deci blogosfera devine din ce in ce mai mare, tinde sa se extinda si asta nu poate decat sa ne bucure. Dar cum am mai spus calitatea posturilor e cea mai importanta.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular v─â colecteaz─â numele, e-mailul ╚Öi con╚Ťinutul, astfel ├«nc├ót s─â putem urm─âri comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informa╚Ťii, consulta╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, unde ve╚Ťi primi mai multe informa╚Ťii despre unde, cum ╚Öi de ce stoc─âm datele dvs.

DA, sunt de acord