Blog review: Blogul lui Ariel


O sa scriu acum despre blogul lui Ariel. Cred ca toti stiti despre cine e vorba: Primul blogger exmatriculat din Romania datorita unui post pe blog. Sau cel putin amenintat cu exmatricularea, asta daca nu sterge ce a postat si nu le-a convenit profesorilor. Mie mi se pare un blog tare original, pentru ca Ariel numeste scoala “penitenciar” si face comparatii dupa parerea mea amuzante intre scoala si institutia aia unde nu cred ca-i place nimanui sa intre 😛
Adevarul e ca fiecare are dreptul la opinie, la libera exprimare. Dar daca te exprimi prea mult ajungi sa deranjezi si asa se poate ajunge in situatia in care esti obligat sa te autocenzurezi. Ariel nu studiaza la o scoala publica ci la una privata, parerea mea fiind ca daca era la o scoala de stat nu se ajungea la asa ceva. Cred ca daca era la o scoala de stat i se scadea nota la purtare, profesorii jigniti poate-i dadeau note mai mici. Cine stie? Dar unele posturi chiar par “obraznice”, in mod sigur deranjante pentru profesorii despre care e vorba in ele. Dar sunt amuzante totusi si placute de citit. Am scris si in ziua in care am auzit ca a fost exmatriculat despre dreptul de a avea o opinie. De asta stau si ma-ntreb: Indiferent daca e o scoala particulara sau nu, in alta tara mai civilizata se intampla asa ceva? Eu cred ca nu, la noi e inca mentalitatea asta destul de inapoiata. Dar Ariel a avut si multe de castigat din asta. A ajuns celebru, a aparut in ziare, la stiri, la radio si nu in ultimul rand i-a crescut imens traficul( nu ca ar fi foarte mare dar a devenit mult mai mare) Deci iata cum poti sa ajungi celebru: Scrii ceva despre care altuia nu-i convine, ala daca e superiorul tau ajunge sa te dea afara, sa te exmatriculeze sau sa-ti taie din salariu. Garantat ajungi sa se stie de tine 😛 si sa faci trafic, sa-ti sara multi in aparare. Nu vreau sa zic ca asta a fost intentia lui Ariel, ci doar o intamplare dar cred ca asta e un fel de regula: Daca deranjezi intr-un fel sau altu’ ajungi cunoscut 😛 Aici e vorba de postatul pe blog si eu sunt totusi de partea lui Ariel, pentru ca nu-mi place cenzura.
Cred ca am scris destul de mult despre blog, acum o sa trec la niste detalii mai tehnice. Grafica blogului mi se pare interesanta, headerul e verde cu un design reusit, cu mai multe butoane care te duc la diverse pagini cu informatii utile. Titlurile posturilor sunt foarte vizibile datorita fondului mov care mi se pare ca bate la ochi dar merge.
Categoriile, arhiva si blogrollul sunt pe dreapta, stau destul de bine acolo :D, sunt mai usor de accesat. Reclamele sunt situate imediat sub butonul de comentarii, nu deranjeaza, sunt alese niste culori care se potrivesc cu blogul.
Pe scurt e un blog usor de citit, cu un continut interesant, uneori cam deranjant pentru cadrele didactice, dar original si cu un stil destul de reusit.
Mie mi se pare ca e un blog cu o grafica buna, nu te dor ochii daca citesti mai mult si posturile despre scoala sunt foarte inspirate, dar cum am mai spus deranjante pentru unii.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord