Blog review: Acum al meu


Mie imi place blogu meu, am inceput mai mult ca un experiment, sa vad daca le am cu scrisu’. Nu cred ca scriu prost, poate chiar bine, nu vreau sa ma laud dar asta e realitatea:P Cel mai mult conteaza continutul uni blog. Asa ca o sa vi-l descriu pe al meu. Pe scurt scriu despre mine, gadgeturi, masini, monden, femei, stiri, internet si mai putin politica 😛 Dar acum datorita lui Base caruia parlamentul i-a facut probleme destul de mari mai scriu si despre asta. Dar oricum politica e un subiect mai mult pentru analisti. Deci ca sa fiu mai concis: Am observat ca va intereseaza femeile si stirile mondene dar si divertismentul. Astea or sa ocupe un loc principal in blogul meu. Dar cred ca multi sunteti pasionati de gadgeturi asa ca scriu si despre asta, mai ales ca si mie imi plac foarte mult. Dar la un blog conteaza totusi si aspectul. Eu l-am facut mai simplu si mai usor de citit, nu te dor ochii din cauza culorilor. La unele bloguri am vazut ulori de kkt dar nmajoritatea au culorile textului si ale backgroundului bine alese. Majoritatea blogurilor de kkt le-am vazut pe hi5, totusi acolo nu prea ai ce sa ceri mai ales de la unii useri. Acum o parte importanta din blog il au reclamele, mai ales cele de la Google. Eu am pus un bloc de reclame sus si unul mic in dreapta pentru ca nu vreau sa deranjeze prea mult. A, mai am si jos, alea insa nu prea cred ca aduc prea mult. Cred ca o sa mai citesc despre optimizare, acum nu ma pricep totusi prea bine.
Pe scurt vreau sa fac un blog interesant, interactiv si placut la vedere. Astept si comentariile voastre despre acest post. In continuare o sa fac reviewuri la tot felul de bloguri: de succes sau nu, foarte bune sau mai proaste. Astept sa-mi dati si voi sugestii, sa-mi spuneti daca v-a placut postul asta. Adevarul e ca nu m-am inspirat din alte parti si ca astept sugestiile voastre despre o analiza cat mai buna a unui blog.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord