Bancuri


De ce cumpara tiganii ciocolata alba?
De ce cumpara tigani ciocolata alba?Ca sa se murdareasca si ei la gura.

Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba: – Ce faci aici, manca-ti-as? – Pai scot roata. Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut: – Gata, frate, eu iau casetofonul.

Un rus,un american si un tigan se duc la Polul Nord. Dupa o vreme raman fara mancare. Ei propun ca in fiecare zi sa-si taie cate ceva din corp sa manance. In prima zi rusul isi taie o bucata din picior. – Azi mancam pulpa! A doua zi americanul isi taie din coaste. – Azi mancam costita! A treia zi vine randul tiganului. Seara isi deschide slitul. Fericiti ceilalti doi exclama: -Asta seara mancam carnacior. Tiganul: – Ce carnacior! Un ceai cald si la culcare!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord